full screen background image

Numărul cererilor pentru ajutoarele de încălzire a scăzut cu 75%

calorifer     Criteriile riguroase de acordare a sprijinului bănesc pentru ajutoarele de încălzire au redus cu 75% numărul cererilor venite din partea potenţialilor beneficiari.

Şeful Serviciului “Relaţii cu asociaţiile de proprietari” al executivului sucevean, Mihai Hanceriuc, spune că, de la persoanele ale căror locuinţe sunt racordate la sistemul centralizat de termificare s-au adunat, doar 1.650 de dosare.

El a cerut diriguitorilor de asociaţii ca documentaţiile să fie aduse la Primăria din Burdujeni până vineri, 15 noiembrie, în aşa fel încât, până pe 20 noiembrie, primarul Ion Lungu să poată semna dispoziţiile de acordare a respectivei compensaţii băneşti.

În iarna trecută, per total, numărul beneficiarilor ajutorului în cauză s-a ridicat la circa 6.000 de familii şi persoane singure, 4.927 de dosare fiind depuse de către de persoanele ale căror case sunt branşate la sistemul centralizat de termoficare.

Proprietarii de centrale termice individuale au înaintat 843 solicitări, iar cei care se încălzesc cu combustibili solizi au venit cu 265 de dosare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar