full screen background image

Melodii cântate de Adele şi Rihanna, preferate de bebeluşi, în defavoarea cântecelor de leagăn

Rihanna     Bebeluşii preferă melodiile unor artişti precum Adele, Rihanna şi Bruno Mars în defavoarea cântecelor de leagăn, conform unui sondaj efectuat pentru compania de jucării B. Toys.

Dintre artiştii ale căror melodii sunt difuzate la radio şi televizor, bebeluşii o preferă pe Adele, alături de Bruno Mars, Rihanna, cu “Umbrella” şi Robie Williams, cu “Angels”, informează dailymail.co.uk.
Sondajul, efectuat pentru compania de jucării B. Toys, câştigătoare a premiului pentru jucăria anului în Statele Unite ale Americii, cu jocul muzical Simphony in B, a chestionat un număr de 2.000 de părinţi în privinţa preferinţelor muzicale ale bebeluşilor lor.
Conform sondajului, cele mai populare cântece printre copii sunt “Someone Like You”, cântat de Adele, şi “Just the Way You Are”, interpretat de Bruno Mars.
Din topul cântecelor moderne îndrăgite de copii mai fac parte “Sweet Child of Mine” a formaţiei Guns ‘N’ Roses, “I Knew You Were Trouble, cântată de Taylor Swift, şi “Next to Me”, a lui Emeli Sande.
Studiul a arătat că 88 % dintre copii ascultă cu plăcere muzică, iar jumătate dintre ei preferă o melodie pop în locul unui cântecel pentru copii sau de leagăn.

comments

comments




Leave a Reply

avatar