full screen background image

Bryan Adams a lansat un album ce conţine fotografii ale unor veterani de război britanici

Bryan Adams     Rockerul canadian Bryan Adams a lansat, luni, un album fotografic ce include instantanee cu veterani de război britanici pentru a marca The Remembrance Day, o sărbătoare oficială din ţările membre în Commonwealth în memoria militarilor care au murit în Primul Război Mondial.
Albumul lansat de muzicianul canadian, pasionat de fotografie, se intitulează “Wounded: The Legacy of War” şi include imagini emoţionante cu militari care au fost răniţi în timpul luptelor din Iraq şi Afganistan.
Volumul a fost lansat pentru a marca The Remembrance Day, o sărbătoare oficială instaurată în ţările din Commonwealth în memoria militarilor care au murit în Primul Război Mondial şi care este celebrată în fiecare an pe 11 noiembrie.
“Pentru cei mai mulţi dintre ei, a fost pentru prima dată când au acceptat să îşi arate membrele amputates a lansat un album ce conţine fotografii ale unor veterani de război britanici, cicatricele şi diformităţile fizice în faţa altcuiva decât membrii familiei şi prietenii lor apropiaţi”, a dezvăluit cântăreţul canadian într-un articol publicat în Mail on Sunday.

comments

comments




Leave a Reply

avatar