full screen background image

26 de posturi scoase la concurs, la USV

usv sigla     Nouă posturi de profesor universitar, nouă de conferenţiar, trei de lector şi cinci posturi de şef de lucrări sunt scoase la concurs, în primul semestru universitar, de Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava.

Cele mai multe angajări se vor face la Facultatea de Inginerie Electrică şi Ştiinţa Calculatoarelor, unde este nevoie de trei profesori, patru conferenţiari şi un şef de lucrări.

Facultatea de Inginerie Mecanică, Mecatronică şi Management caută un şef de lucrări şi un profesor, iar la Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării se angajează un profesor.

La Silvicultură se recrutează un şef de lucrări, iar la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică sunt scoase la concurs un post de profesor, două de conferenţiar şi unul de lector.

La Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport se caută un lector, doi conferenţiari şi un profesor, la Facultatea de Inginerie Alimentară – un conferenţiar şi doi şefi de lucrări, iar la Istorie şi Geografie – doi profesori şi un lector.

comments

comments




Leave a Reply

avatar