full screen background image

Unicul Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări din România, la Iaşi

parc ind iasi     Unicul Parc Industrial pentru mobilă şi amenajări, a fost inaugurat joi, la Iaşi, în prezenţa partenerilor de afaceri, colaboratorilor şi reprezentanţilor administraţiei locale.

Parcul Industrial pentru mobilă şi amenajări din România, definit printr-un concept extins de servicii şi produse, a fost deschis în halele fostei fabrici de textile Tomiris. Aici, clientul este îndrumat şi consiliat în alegerea soluţiilor cele mai potrivite, raportate la plăci lemnoase cu decoruri şi culori asortate; accesorii şi feroneria adecvată; în design şi proiectare; realizarea mobilierului; montajul făcut de către client sau la recomandare, de un partener ISPAL.

‘Sloganul evenimentului “Redefinim tipare” sintetizează ideea noului proiect. Parcul Industrial este un pol de dezvoltare adresat atât prestatorilor de servicii în montaj, distribuitorilor de mobilier, cât şi clienţilor, persoane fizice. Cumpărătorul are la dispoziţie o gamă extinsă de materiale, accesorii şi feronerie pentru mobilier si tot ce cuprinde utilarea şi amenajarea spaţiului dorit’, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele ISPAL şi promotorul acestui proiect, Ovidiu Pleşcan.

Potrivit acestuia, prin acest Parc Industrial, clientul este îndrumat pas cu pas în soluţionarea nevoilor şi cerinţelor sale. Acesta este consiliat în showroom de către specialiştii companiei, iar dacă doreşte să îşi proiecteze propria mobilă acesta beneficiază de programul on-line 3D MAG prin care îşi poate concepe singur mobilierul sau asistat de un arhitect. Corpul de mobilier este fabricat la sediul ISPAL, livrat prin parcul auto specializat şi montat de către specialiştii săi.

Parcul Industrial ISPAL însumează o suprafaţă totală de 10.000 mp şi oferă, în prezent, spaţii de expunere, birouri de arhitectură şi design specializat, spaţii de depozitare şi fabricare. Până la finele anului 2013, ISPAL pune la dispoziţie peste 30 de noi spaţii adresate arhitecţilor, partenerilor şi colaboratorilor din domeniu care îşi vor desfăşura activitatea şi vor beneficia direct de toate produsele şi serviciile puse la dispoziţie de către ISPAL. Astfel, aceştia îşi vor reduce costurile de transport, de chirie, de investiţii în logistică şi vor folosi birourile de arhitectură şi proiectare ISPAL, pentru a prezenta clienţilor orice tip de produs din cadrul showroom-ului.

Până la finele anului 2014, ISPAL va pune la dispoziţia clienţilor săi şi următoarele tipuri de servicii şi facilităţi: spaţiu comercial pentru expunerea şi vânzarea de mobilier şi accesorii, ateliere de cercetare şi dezvoltare, spaţii de închiriere pentru arhitecţi şi colaboratori din domeniu, săli de conferinţe, spaţii de recreere, cantină tip restaurant, grădiniţă şi o parcare amenajată de 200 de locuri.

Deschiderea noului Parc Industrial a generat până în prezent un număr de 100 de locuri de muncă ce vor fi suplimentate, până la finele anului 2014, cu încă 50, în special în domeniul producţiei şi vânzărilor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar