full screen background image

Bunuri provenite din furt, găsite la un tânăr de 19 ani, din Mălini

flex     În baza autorizației de percheziție emisă de Judecătoria Fălticeni, polițiști din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini au efectuat, ieri, o percheziție domiciliară la locuința lui Nicolae P., de 19 ani, din comuna Horodniceni, cercetat într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt calificat”, “violare de domiciliu” și “furt calificat în formă continuată”, în dauna a 4 părți vătămate.

În urma percheziţiei, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care fac obiectul furturilor în dosarul penal instrumentat.

Totodată, au fost ridicate și alte bunuri pentru care nu s-au putut prezenta documente justificative, respectiv: un DVD player, o boxă audio, un fierăstrău pendular electric, o cutie cu scule, un flex, o mașină electrică de înfiletat (autofiletantă), un fierăstrău circular de mână, un șlefuitor electric cu hârtie abrazivă şi 3 telefoane mobile.

Cercetările continuă față de Nicolae P., dosarul urmând să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, cu propuneri procedurale.

comments

comments




Leave a Reply

avatar