full screen background image

Amenzi de aproape 100.000 de lei, în urma unui control al Poliţiei Rutiere

Politia rutiera     Serviciul Rutier Suceava, împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu, a organizat şi desfăşurat, ieri, o acţiune pe DN 17 şi DN 2, pentru verificarea în trafic a respectării legislaţiei rutiere de către conducătorii autovehiculelor de transport persoane și marfă, cu următoarele rezultate:

– autovehicule de transport verificate – 248;

– total sancţiuni aplicate – 81, în valoare de 98.940 de lei;

– certificate de înmatriculare retrase – 8, din care 6 pentru lipsă ITP.

Exemple:

O autospecializată a fost depistată de polițiști în trafic, pe DN 17, în municipiul Vatra Dornei, în timp ce efectua transport rutier de mărfuri (minereu mangan vrac), iar auto nu era dotată cu prelată.

O autoutilitară a fost depistată în trafic, pe DN 17 Mestecăniş, în timp ce efectua transport rutier de mărfuri (piatra), iar la controlul efectuat, s-a constatat că verificarea periodică a aparatului tahograf era expirată din 12.08.2013.

O autoutilitară care tracta o remorcă aparţinând unei societăţi comerciale a fost depistată de polițiști în trafic, pe DN 17, în municipiul Vatra Dornei, în timp ce efectua transport rutier de mărfuri, iar la controlul efectuat, conducătorul auto nu a putut prezenta diagramele din perioada 08-14.10.2013 şi nici un alt document justificativ. Mai mult, în urma verificărilor s-a constatat că aparatul tahograf era cu valabilitatea expirată.

comments

comments




Leave a Reply

avatar