full screen background image

Rihanna a depășit recordul stabilit de Beatles și Elvis Presley

Rihanna     Rihanna a stabilit recent un nou record în materie de hituri, surclasându-i pe The Beatles și Elvis Presley. Artista din Barbados a acumulat în palmares 8 single-uri în fruntea topurilor din UK în 8 ani consecutivi, piesa care a condus la depășirea vechiului record fiind “Monster”, duetul cu Eminem lansat recent.
7 hituri în 7 ani consecutivi, acesta a fost recordul stabilit de The Beatles și Elvis Presley și considerat intangibil de către mulți din industrie. Se pare însă, că noua generație are și ea un cuvânt de spus, Rihanna demonstrând că tinerii artiști nu trebuie subestimați.
Din 2007 încoace, artista din Barbados lansează hit după hit, reușind astfel că depășească recordul legendarilor The Beatles și Elvis Presley. Primul single ce a ajuns în fruntea topului din UK a fost “Umbrella” (2007), după care au urmat “Take a Bow” (2008), “Run This Town(2009), “Only Girl (in the World)” (2010),”What’s My Name“(2010),”We Found Love” (2011), “Diamonds” (2012) și “Monster” (2013), ajungându-se astfel la performanța a 8 hituri în 8 ani consecutivi. Ultimul single ajuns în fruntea topului din UK, “Monster“, este un duet cu Eminem, piesa fiind extrasă de pe ultimul album al rapper-ului, “The Marshall Mathers LP 2” (“MMLP2″)

 

 

 

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar