full screen background image

Bărbat înjunghiat de 3 ori de vărul său, la Bosanci

upu     Azi noapte, la ora 02.54, Postul de poliţie Bosanci a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U 112”, cu privire la faptul că, între  verişorii Romulus N., de 33 de ani, şi Constantin U., de 23 de ani, ambii din localitate, s-a produs o altercaţie, ultimul fiind agresat.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de ieri, cei doi au desfășurat diferite activități împreună, pe raza satului Bosanci, după care au consumat băuturi alcoolice, până în jurul orei 02.00.

Ulterior, cei doi au mers să-și viziteze nişte verişori, iar în timp ce se deplasau spre locuința lui Constantin U., pe fondul consumului de alcool şi a unor neînțelegeri, Romulus N. a scos un cuțit pe care-l avea asupra sa și l-a înjunghiat pe Constantin U.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, fiind diagnosticată preliminar cu “3 plăgi înjunghiate”, rămânând internată pentru investigaţii.

În cauză s-a întocmit dosar penal faţă de Romulus N., sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violențe și portul fără drept al cuțitului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar