full screen background image

Viorel Marinache renunţă la şefia Camerei Agricole Judeţene

Marinache     Viorel Marinache nu va mai fi directorul executiv al Camerei Agricole Judeţene Suceava.

Aceasta după ce a Marinache solicitat plecarea din fotoliului  de şef al instituţiei din „motive strict” personale.

De altfel, Consiliul Judeţean Suceava a aprobat modificarea  raporturilor de serviciu a lui Viorel Marinache, de pe 15 noiembrie, fostul director urmând a fi mutau de pe funcţia publică de conducere amintită, pe o funcţie publică vacantă de consilier clasa I, grad profesional superior, din cadrul aceleiaşi instituţii publice  de interes judeţean.

Aleşii judeţeni au aprobat şi Planul de ocupare a funcţiilor publice din cadrul aparatului de specialitate al Camerei Agricole Judeţene pentru anul 2014, potrivit căruia instituţia are ocupate 30 de posturi, dintre care două sunt vacante.

Planul de ocuparea funcţiilor publice se elaborează anual de către fiecare ordonator principal de credite pentru anul următor.

Camera Agricolă Judeţeană a luat fiinţă în februarie 2010, prin reorganizarea Oficiului Judeţean de Consultanţă Agricolă Suceava şi funcţionează ca structură cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Judeţean Suceava.

Camera Agricolă Judeţeană are ca obiect de activitate coordonarea activităţii în domeniul consultanţei agricole, fiind instituţie publică descentralizată finanţată din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul de stat.

Camera Agricolă Judeţeană Suceava este condusă de un director şi un director adjunct, numărul total de posturi scăzând de la 32 la 30 faţă de ultimul stat de funcţii aprobat în 2009.

În februarie 2010, la şefia structurii a fost numit Viorel Marinache, fost director al Oficiului Judeţean pentru Consultanţă Agricolă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar