full screen background image

Primăriile aşteaptă dosarele celor care doresc ajutoare la încălzire

calorifer     În aceste zile, la Primăriile din judeţul Suceava ar trebui să ajungă solicitările de acordare a ajutoarelor de încălzire a locuinţelor, atât de la cei care beneficiază de căldură în sistem centralizat, cât şi de la proprietarii de centrale pe gaz metan şi de la cei care se încălzesc pe bază de curent electric ori pe lemne.

În municipiul reşedinţă de judeţ, primarul Ion Lungu a făcut apel la intensificarea depunerilor acestor documente, astfel încât să fie centralizate şi depuse la Direcţia Muncii.

El a ţinut să atenţioneze că, în caz contrar, există riscul ca o parte din solicitanţi să nu beneficieze de banii acordaţi din prima lună de iarnă.

În alţi ani, cererile de acest tip trebuiau depuse până la 1 noiembrie, dar anul acesta, din cauza întârzierii cu care au fost adoptate condiţiile de acordare şi au fost puse la dispoziţie formularele tipizate, termenul de depunere a fost prelungit.

În premieră, în această iarnă vor beneficia de bonusuri financiare şi persoanele cu venituri reduse care se încălzesc pe bază de energie electrică.

comments

comments




Leave a Reply

avatar