full screen background image

Tăiat cu cuţitul în urma unui conflict pentru un loc de păşunat, la Adâncata

turma de oi     Poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați, prin “S.N.U.A.U. 112”, de Ioan H., de 59 de ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, despre faptul că, în timp ce se afla pe o parcelă de teren agricol de pe raza localității, a fost tăiat de o persoană, cu un cuțit, la mână.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că ieri, la ora 16.00, Vasile G., de 56 de ani, din judeţul Olt, fără forme legale în comuna Mitocu Dragomirnei, s-a deplasat cu ovinele la pășunat pe o parcelă teren arabil, situată în extravilanul satului Mitocu Dragomirnei.

În același timp, reclamantul se afla pe terenul proprietate din vecinătatea celui unde pășunau ovinele și efectua măsurători, iar între cei doi a avut loc o dispută verbală, Ioan H. reproșându-i lui Vasile G. că a pătruns cu ovinele pe terenul său.

În continuare, Ioan H. s-a apropiat de Vasile G., l-a prins cu mâinile de gât, iar acesta l-a lovit pe Ioan H., o singură dată, cu un cuțit pe care-l avea asupra sa, în zona brațului stâng.

În urma loviturii, victimei i-a fost provocată o leziune la braț și a început să sângereze.

Ioan H. a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, stabilindu-se diagnosticul “plagă tăiată cot stâng”, fără a-i fi pusă viața în pericol.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, privindu-l pe Vasile G., sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe și port ilegal de cuțit.

comments

comments




Leave a Reply

avatar