full screen background image

Spitalizat după ce a fost lovit cu un fier de fratele său, la Todireşti

spital-judetean-UPU     Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești au fost sesizați aseară, prin “S.N.U.A.U 112”, de Anton B., de 62 de ani, din comuna Todirești, cu privire la faptul că fratele său, Vasile B., de 60 de ani, din aceeaşi localitate, se află în curtea locuinței, plin de sânge.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că partea vătămată, Vasile B., locuiește atât la sora sa, cât și la casa părintească, împreună cu fratele său, Anton B., fiind cunoscut ca un consumator împătimit de alcool.

Inițial, până a fi preluat de ambulanță, Vasile B., datorită stării de ebrietate, nu a putut da detalii despre eveniment, fiind transportat la Spitalul Județean “Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, fiind diagnosticat cu “POLITRAUMATISM PRIN AGRESIUNE, FRACTURĂ DESCHISĂ GAMBĂ BILATERAL, OBS. FRACTURĂ COT STG, TCC CU PLĂGI CONTUZE, CONTUZIE ŞOLD STG, CONTUZIE TORACICĂ”.

Din declarația verbală a părții vătămate, dată polițiştilor la spital, rezultă că a fost lovit cu o bucată de fier de către fratele său, în curtea locuinței sale, în urma unor discuții cu privire la moștenire.

Față de Anton B. s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.

comments

comments




Leave a Reply

avatar