full screen background image

Peste 1.100 pachete cu ţigări, ascunse în locaşuri special amenajate, confiscate la Siret

tigari rez 1     În perioada 3 – 4 noiembrie, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-au prezentat pentru a intra în ţară doi cetăţeni români şi un cetăţean ucrainean, conducând trei autoturisme.

Existând suspiciuni că acestea transportă ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii  de frontieră, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat, în hala special amenajată din incinta P.T.F. Siret, un control amănunţit asupra maşinilor.

În urma acestuia, a fost descoperită ascunsă, într-un locaş special amenajat în rezervorul autoturismului, precum şi în portierele spate şi sub preş, cantitatea de 1.102 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de peste 1.300 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional de către lucrătorii vamali, cu amenzi în cuantum de 17.000 de lei.

Totodată, două dintre autoturismele folosite la transportul ţigărilor au fost indisponibilizate până la plata amenzii, iar maşina ce avea confecţionat în rezervor locaş special amenajat a fost ridicată în vederea confiscării.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar