full screen background image

Cristian Cioacă rămâne în arest

cioaca     Fostul politist Cristian Cioacă rămâne în arest, informează România TV. Curtea de Apel Piteşte a respins cererea de eliberarea formulată de avocatul lui Cristian Cioacă. Decizia este definitivă.

“Nu este o decizie neaşteptată, atâta timp cât acuzaţia este aceeaşi. Nu intenţionăm să declarăm recurs împotriva acestei decizii pronunţate pe o decizie internă, pentru care nu există calea de atac. Aşteptăm un nou termen pentru a pune în discuţie măsura arestării preventive. Dacă se va menţine decizia arestării vom lua calea recursului, dar la acel termen, nu acum”, a declarat Maria Vasii, avocatul lui Cristian Cioacă, într-o intervenţie telefonică la România TV.

Cristian Cioacă se află în arest preventiv din data de 5 decembrie 2012, iar pe 30 ianuarie 2013 a fost încarcerat la Penitenciarul Colibaşi, fiind transferat din arestul Politiei Capitalei. Cioacă a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru omor calificat şi profanare de morminte, el fiind acuzat că şi-a ucis soţia, avocata Elodia Ghinescu, în august 2007.

Cristian Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş, pe 2 iulie 2013, la 21 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte, urmând să execute 22 de ani de detenţie.

comments

comments




Leave a Reply

avatar