full screen background image

Şofer prins după ce a lovit un pieton şi a fugit de la locul faptei

Politia rutiera     Ieri seară, la ora 19.25, pe DJ 208A, în afara localității Poiana, din oraşul Dolhasca, Relu B., de 60 de ani, localnic, în timp ce se deplasa, în calitate de pieton, pe partea stângă a drumului, a fost accidentat uşor de un  autovehicul, care a părăsit locul accidentului.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că autovehiculul implicat în accident este proprietatea lui Constantin M., de 46 de ani, din municipiul Fălticeni, posesor al permisului de conducere pentru categoria “B”, care locuiește în prezent, la mama sa, în oraşul Dolhasca, autoturismul fiind găsit, cu avarii, la această adresă.

În urma activităților întreprinse de polițiști, azi dimineaţă, la ora 08.15, Constantin M. a fost identificat, în zona Gării Dolhasca, acesta recunoscând faptul că a condus autoturismul implicat în accident.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor producerii evenimentului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar