full screen background image

“Câinele Japonez”, o impresionantă dramă de familie, din 2 noiembrie la Suceava

Cainele_Japonez_webposter_suceava_2_noiembrie     “Transilvania Film” anunță premiera, la Suceava, a filmului “Câinele Japonez”, cu Victor Rebengiuc și Șerban Pavlu în rolurile principale.

Pelicula, o impresionantă dramă de familie, este primul lung-metraj al regizorului Tudor Cristian Jurgiu.

La premiera de la Suceava îi veţi putea întâlni pe actorul Victor Rebengiuc și regizorul Tudor Cristian Jurgiu,  care se vor întâlni cu publicul la eveniment, în cadrul sălii Auditorium “Joseph Schmit”, a Universităţii “Ştefan cel Mare”, la ora 13.00.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociaţia Studenţilor Jurnalişti şi Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava.

Lungmetrajul spune povestea emoționantă a reconcilierii dintre un tată și fiul lui, plecat de ani mulți din țară.

Filmul marchează revenirea lui Victor Rebengiuc într-un rol principal pe marele ecran.

Alături de Rebengiuc, din distribuția filmului mai fac parte actorii Șerban Pavlu, Kana Hashimoto, Ioana Abur, Constantin Drăgănescu, Alexandrina Halic, Laurenţiu Lazăr.

“Câinele Japonez” a avut premiera mondială în cadrul celei de-a 61-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian, în secțiunea “New Directors”, unde a fost primit cu entuziasm, atât de către public, cât și de presa internațională de specialitate.

Cunoscuta publicație “Hollywood Reporter” nota: “Un film neașteptat de promițător cu un joc actoricesc superb, în care speranța se întrezărește în mijlocul tragediei. Abilitatea cineaștilor români de a explora teme mari folosind resurse minime este reconfirmată în Câinele Japonez. Cei care se așteaptă la un umor negru/sec, specific filmelor Noului Val, vor găsi în schimb un film delicat, lipsit de sentimentalism, ușor optimist, în care indulgența este evitată cu atenție Acest puternic și încrezător debut merită să fie prezent în multe alte festivaluri.”

Puteți urmări trailerul filmului accesând următorul link: https://vimeo.com/74816640.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Tichetele cu locuri pot fi ridicate de la Observatorul Astronomic, vineri, între orele 8.00-19.00, iar sâmbătă, începând cu ora 9.00.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza