full screen background image

Arestaţi după ce au furat lemne din faţa locuinţe unei consătence, la Horodnic de Sus

arestat     Ieri dimineaţă, la ora 09.00, Postul de poliție Horodnic de Sus a fost sesizat, de Aspazia C., de 44 de ani, localnică, cu privire la faptul că, în noaptea de 30/31 octombrie, Aurel L., de 43 de ani, din localitate, i-a sustras din fața locuinței cantitatea de 2 m steri de lemn de foc, în valoare de 300 de lei.

Polițiștii s-au deplasat la domiciliul suspectului, care a avut un atitudine sfidătoare la adresa unui agent de poliție şi a lovit-o pe reclamantă.

Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul de poliție, iar pe parcursul cercetărilor, s-a stabilit că la comiterea furtului a participat și Mihai  F., de 18 ani, din comuna Horodnic de Sus, cei doi recunoscând fapta comisă.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost recuperată și restituită părții vătămate.

În cauză, s-a dispus începerea urmăririi penale față de Aurel L., pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire, furt şi  sfidarea organelor judiciare, iar față de Mihai F., pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca azi să fie prezentați instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar