full screen background image

“Maratonul Preţurilor Mici” şi mega concerte ANDRA şi VUNK, la Shopping City Suceava

Maraton Preturilor Mici     Duminică, 3 noiembrie, începând cu ora 16:00, Shopping City Suceava dă startul “Maratonului Preţurilor Mici”.

Toţi pasionaţii de cumpărături, modă şi distracţie sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava, să se distreze alături de cei mai îndrăgiţi artişti ai momentului, ANDRA şi VUNK, care vor susţine două concerte live de excepţie.

În cadrul evenimentului, clienţii vor avea ocazia să urmărească ultimele tendinţe în materie de modă şi să profite de mega reducerile pe care magazinele din Shopping City Suceava le-au pregătit special pentru această zi.

Avangardistul George Hojbotă, un nume sonor printre designerii români şi un apropiat colaborator al lui Cătălin Botezatu şi Janine va prezenta o colecţie haute-couture pentru publicul sucevean prezent la evenimentul de duminică.

De altfel, evenimentul va fi condimentat cu numeroase concursuri cu premii pentru public, iar cumpărăturile în valoare de minimum 150 de lei vor asigura primilor 1.000 de clienţi vouchere în valoare totală de 10.000 de euro.

Pentru a putea beneficia de premiile puse în joc, clienţii trebuie să se prezinte cu bonul fiscal la Info Point-ul special amenajat în faţa magazinului Leonardo şi să învârtă la Roata Norocului.

Pe lângă show-ul captivant, în intervalul 16:00 – 22:00, participanţii aflaţi la eveniment vor putea beneficia de reduceri de până la -70% la cumpărături și multe alte oferte promoţionale.

Reduceri până la -70%!

Pentru a vă pregăti lista de cumpărături, vă dezvăluim şi câteva din ofertele magazinelor: Secuiana oferă discount-uri de până la -70%, Champion – 50% la toate produsele, New Yorker, Takko Fashion şi Fox reduceri de până la -50%, Deichmann – până la -50% la anumite articole, Leonardo – 25% la toate produsele, Benvenutti -20% reducere la toate produsele din magazin, Dovani – reduceri de până la 50% la toată marfa, Camiceria Italiana -20% reducere la toate produsele care nu fac parte din alte promoţii, Pada Murre – la un produs cumpărat, al doilea va putea fi achiziţionat la jumătate de preţ.

De altfel, pe parcursul celor 6 ore de reduceri, vă veţi putea completa ţinuta cu produse din magazinul Moda Miss care oferă discount de până la 50% la toată marfa, Coax – între -10% – 50% la toate produsele din magazine, Maxx Discount – 40% la toate produsele care nu fac obiectul altor promoţii, Raison D`Etre – toti blugii la 50 lei şi pulovere de la 35 lei, Black Sheep Home Collection – 20% la toate produsele, Magnetyc Style – 10% la toate produsele din magazin, La Bionda şi America Skate –15% la toate produsele, Gatta – 20% la toate produsele din magazin care nu fac parte din alte promoţii, Schneider Fashion Outlet -30% la toate produsele care nu beneficiază de alte promoţii iar magazinul Kartel by George Hojbotă oferă -20% la gama de lenjerie La Vie en rose şi – 20% la cămăşile George Hojbotă.

De la B&B Collection veţi putea achiziţiona orice produs cosmetic cu 10% mai puţin, iar la Marionnaud “Festivalul brand-urilor” vă aduce reduceri de -20% la mai multe brand-uri celebre. Bijuteriile din argint şi oţel inoxidabil, ceasurile şi articolele decorative beneficiază în magazinul Splend`or de 15% reducere, iar Sabrini oferă – 20% la ceasuri si bijuterii din argint.

De altfel, Pechora a pregătit reduceri de – 25% la toate produsele din magazin şi din insula Pechora. Totodată, Bergner oferă 10% reducere la toate produsele pentru casă şi bucătărie. Dacă vă doriţi o schimbare de look, Salon D`Anais vă oferă 10% reducere la toată gama de servicii.

Media Galaxy vă asteaptă cu reduceri speciale la produsele semnalizate, iar Flanco oferă 20% la produsele cu etichetă verde. Pentru amatorii filmelor, 3D Café a pregătit oferta 1+1 la toate filmele.

Şi pentru cei mici, magazinele au pregătit preţuri speciale. Evel Mod oferă reduceri de -30% la toate produsele care nu fac parte din altă promoţie şi -70% la anumite produse semnalizate în magazine, Fox – -50% la toate produsele, iar Delia 07 discount între – 10% şi -50% la anumite produse marcate. Opticland oferă -30% reducere la toate produsele care nu fac obiectul altor promoţii, iar la PlusOptic posesorii cardului Smart vor beneficia de -25% reducere. De asemenea, Plafar le oferă clienţilor dublarea reducerii pe cardul de fidelitate Plafar de la 5 % la 10 %, iar Centrofarm a pregătit cadouri şi reduceri de până la 50%.

Alexandria Librării oferă numeroase reduceri: 25% la zeci de cărţi editura Girasol si la seria Micul Prinţ, 30% reducere la ochelari de soare şi seria autor Josheph Findler. Totodată, veţi putea achiziţiona DVD-uri cu desene animate la preţul special de 5,9 lei, iar la cumpărarea unui exemplar din Inferno, se oferă cadou un ghid de călătorie.

Hypermarket-ul Carrefour a pregătit preţuri speciale la o gamă largă de produse special semnalizate în magazine. De altfel, dacă doriţi să achiziţionaţi obiecte de mobier sau decoraţiuni, Mobexpert vă aşteaptă cu preţuri speciale la zeci de produse, iar la Villarte reducerile sunt de până la -20%. Suflet Bucovinean vă oferă 10% reducere la icoane de argint, la vestminte preoţeşti şi cărţi pentru copii.

Ofertele speciale vor continua şi în zona de food: Rotti Grill oferă -20% reducere la masa caldă şi shaorma la lipie, iar restaurantul La Bunica -10% la toate produsele din meniu, cu excepţia băuturilor.

“Maratonul Preţurilor Mici” va aduce clienţilor Shopping City Suceava numeroase surprize, dar si vouchere de cumpărături în valoare totală de 10.000 de euro pentru reînnoirea garderobei de toamnă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar