full screen background image

Întrunirea consilierilor locali pe problema transportului şi distribuţiei agentului termic

clsv3     Consilierii locali suceveni şi primarul Ion Lungu, s-a întâlnit, ieri, în cadrul unei şedinţe informale, pentru a discuta rezolvarea problemelor legate de transportul şi distribuţia agentului termic, în condiţiile în care Termica SA renunţă la asigurarea acestui serviciu, la cererea administratorului judiciar.

Primul pas hotărât este de a adoptat un set de hotărâri în Consiliul local de predare-primire a reţelelor de distribuţie, între Termica SA şi municipalitate, şi încetarea contractului cu Termica.

Urmează, apoi, aprobarea unei delegări de gestiune pentru un alt operator, până la organizarea licitaţiei, dar şi adoptarea unei decizii privind organizarea licitaţiei pentru selecţia noului operator.

Între municipalitate şi Termica SA va trebui făcută şi clarificarea patrimonială şi financiară privind distribuţia agentului termic.

În acelaşi timp, va trebui întocmită documentaţia necesară pentru organizarea licitaţiei prin care va fi desemnat noul operator care se va ocupa de transportul şi distribuţia agentului termic în municipiu.

Grupurile de consilieri locali vor analiza propunerea făcută şi, peste o săptămână, se vor întâlni din nou, pentru a discuta şi amendamentele fiecărui grup politic din CL Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar