full screen background image

Pădurar ameninţat cu toporul şi prădat de maşină de hoţii de lemn, la Adâncata

padurea     Aseară, la ora 18.30, poliţiştii Secției 8 Poliție Rurală Adâncata au fost sesizați de Marian S., de 32 de ani, din comuna Adâncata, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Adâncata, despre faptul că a surprins, în pădurea Hânțești, două persoane care sustrăgeau material lemnos, iar acestea l-au agresat, după care i-au sustras autoturismul.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că ieri, în jurul orei 17.00, în timpul executării serviciului, Marian S. a surprins, în pădurea Hânțești, două persoane, un bărbat și o femeie care tăiau copaci în apropierea unui drum forestier, iar după ce a oprit mașina și a coborât, declinându-și calitatea, cei doi au devenit violenți, amenințându-l cu un topor, după care, profitând de faptul că victima s-a îndepărtat, suspecții s-au urcat în autoturismul părții vătămate și au plecat.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au identificat autoturismul abandonat pe DJ 208 D, iar în apropiere au fost găsiţi agresorii, ce au fost identificaţi ca fiind Marinică A., de 53 de ani, și Elena A., de 48 de ani, ambii din municipiul Suceava.

În urma controlului corporal efectuat asupra lui Marinică A., a fost găsită cheia de la autoturismul aparţinând lui Marian S.

Autoturismul sustras a fost recuperat și predat părții vătămate.

În cauză, s-a dispus continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii de către Marinică A. a infracțiunii de tâlhărie, cauza urmând a fi declinată la Parchet și pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

Faţă de Marinică A. s-a luat măsura reţinerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, iar azi va fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar