full screen background image

Oferte pentru sărbătorile de iarnă din Bucovina

iarna bucovina     Sărbătorile de iarnă se apropie, iar cei care nu s-au decis unde să îşi petreacă concediul au de unde alege.

În Bucovina, turiştii sunt aşteptaţi cu bucate tradiţionale, colinde şi afinată din belşug.

Iar turiştii au început deja să apară.

În unele pensiuni şi hoteluri locurile au fost rezervate încă de la sfârşitul lunii august.

Nu doar românii aleg un sejur în Bucovina, ci şi străinii.

Îi încântă ospitalitatea, mâncarea tradiţională, plimbările cu sania trasă de cai, dar şi focurile de tabără şi colindele.

“Le oferim cină, cina din seară de Ajunul Crăciunului cu cele 12 feluri de bucate de post, cu slujba de la biserica de lemn din capătul satului şi drumul spre biserica cu săniile trase de cai, masă festivă de Crăciun, masă de Revelion, sacrificiul porcului”, a prezentat oferta Aurelia Badale, președintele Asociației de Turism Vama.

După mesele îmbelşugate pe care turiștii le vor servi in pensiunile din Bucovina sunt asteptaţi la ski, iar dacă nu va ninge, pârtia de la Gura Humorului are tunurile de zăpadă pregătite.

Pensiunile şi hotelurile din zonă sunt deja ocupate în proporție de 60%. Iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Un sejur de trei – patru zile în perioada Crăciunului sau a Revelionului porneşte de la 200-300 de lei și poate ajunge la 2.000 de lei.

O altă destinaţie pentru sărbătorile de iarnă este zona Sucevița.

„La cazare putem pleca de la 50-60 de lei camera şi se poate trece şi de 200 de lei, la hotelurile mari”, a spus Corina Pănculescu, președintele Asociației de Turism Sucevița.

comments

comments




Leave a Reply

avatar