full screen background image

Pieton accidentat de un şofer beat, care a fugit de la locul faptei

SpitalDorna     Ieri dimineaţă, în jurul orei 06.15, pe DJ 174, în interiorul comunei Panaci, Petrică M., de 32 de ani, din comuna Dumbrăveni, în timp ce se deplasa, în calitate de pieton, a fost accidentat de un autovehicul, al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului .

În urma  accidentului a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul “plagă escoriată şi contuzie genunchi drept”, necesitând pentru vindecare 2 – 3 zile de îngrijiri medicale, nu rămâne internat.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 04.00, Adrian O., de 39 de ani, din comuna Dumbrăveni, ce are permisul de conducere auto anulat, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 174, la accidentat pe Petrică M., după care a părăsit locul faptei.

Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru Adrian O., şi 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru Petrică M.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar