full screen background image

Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava, în sărbătoare

Dimitrie Cantemir     Colegiul Economic “Dimitrie Cantemir” Suceava organizează astăzi, o serie de manifestări prilejuite “Ziua colegiului”.

Până la 11.00, s-au desfăşurat activităţi organizate de fiecare clasă, împreună cu dirigintele, precum Tradiţie şi modernism în bucătăria românească (expoziţie culinară de preparate cu specific bucovinean), Cine a fost Dimitrie Cantemir? (concurs de cultură generală), Art, jardin, paysage (diseminare), Lanţul slăbiciunilor (piesă de teatru), Contribuţii cantemirene în cultura românească (concurs), Tradiţie şi modern în şcoala românească (masă rotundă părinţi, profesori, elevi), Tradiţional versus modern la malul Mării Negre (activitate dedicată Zilei Internaţionale a Mării Negre), Cupa Bobocilor la fotbal, Cupa Dimitrie Cantemir la şah şi tenis de masă.

De la ora 11.00 a avut loc o slujbă de pomenire, în amintirea oamenilor şcolii care au trecut în lumea cealaltă, iar de la 11.30 activităţi demonstrative în bazele de pregătire practică ale colegiului.

manifestările vor culmina cu Balul Bobocilor, spectacol ce va fi găzduit de Casa de Cultură Suceava, începând cu ora 17.00.

Invitatul special al serii este cântăreaţa Lora.

comments

comments




Leave a Reply

avatar