full screen background image

Constructorul skate park-ului va fi cunoscut săptămâna viitoare

skatepark     Luni, 28 octombrie, va avea loc licitaţia pentru desemnarea constructorului care va amenaja un skate-park în municipiul Suceava.

Şeful administraţiei locale, Ion Lungu, a declarat ieri, într-o conferinţă de presă, că valoarea contractului este de 591.000 de lei, iar execuţia va începe în cel mai scurt timp.

Aceasta dacă licitaţia nu va fi contestată, iar condiţiile meteorologice o vor permite.

“Demarăm licitaţia, sperând să o finalizăm cât mai repede, şi chiar să ne apucăm de lucru, în măsura în care nu vor fi contestaţii”, menţionând că unele intervenţii pot avea loc şi în perioada cu îngheţ.

Viitorul skate park va fi construit în preajma Patinoarului artificial de pe strada “Universităţii”, precizând că este de dorit ca noul obiectiv să  fie dat în folosinţă cât mai repede.

Aceasta deoarece, în prezent, rollerii folosesc esplanada Casei Culturii, unde deranjează pe sucevenii ieşiţi la promenadă şi, pe deasupra, distrug şi pavimentul recent amenajat.

Conform proiectului iniţial, suprafaţa ocupată de viitoare amenajare va fi de 2.426 de metri pătraţi.

Pista de rulare de beton armat va avea 1.156 de metri pătraţi, spaţiul verde – 380 de metri pătraţi, iar suprafaţa ocupată de activităţi conexe va fi de 490 de metri pătraţi.

comments

comments




Leave a Reply

avatar