full screen background image

Carlos Santana lansează albumul “Corazon”

Carlos-Santana     Carlos Santana va lansa anul viitor un nou album de studio intitulat “Corazon”. Printre invitați se numără Gloria Estefan, Pitbull, Juanes, Lila Downs, Miguel (fiul chitaristului) și Ziggy Marley.
Vești bune pentru fanii chitaristului Carlos Santana sau pentru cei ai muzicii latino. Artistul, în vârstă de 66 de ani, lucrează intens la viitorul material discografic, intitulat “Corazon“, care beneficiază de prezența unor artiști de top. Este vorba de Gloria Estefan, Pitbull, Juanes, Lila Downs, Miguel (fiul chitaristului) și Ziggy Marley.
“Corazon” este produs de Lester Mendez, care a mai lucrat de-a lungul carierei cu Shakira, Enrique Iglesias, Nelly Furtado, Jessica Simpson, Josh Groban, Dido sau Ricky Martin. Discul este un melanj de influențe rock, hip-hop, salsa, reggae și bachata iar primele piese vor putea fi ascultate cu ocazia concertului din 14 decembrie pe care Carlos Santana îl va susține la Vincente Fernandez Arena în Guadalajara, Mexic. Mulți dintre artiștii prezenți pe album vor concerta alături de Santana.
Născut pe 20 iulie 1947 în Autlan de Navarro, Mexic, Carlos Santana este considerat unul din cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor. Cu o carieră de peste 40 de ani, Carlos Santana a vândut peste 90 de milioane de albume și a câștigat 10 premii Grammy din care din care opt i-au fost decernate pentru albumul “Supernatural” din 1999. În luna august 1998 Carlos Santana a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame pentru ca un an mai târziu acesta să primească premiul pentru întreaga carieră și contribuţia adusă promovrăii muzicii latine la nivel internaţional.

comments

comments




Leave a Reply

avatar