full screen background image

Candidaţii PDL la preşedinţia României îşi prezintă proiectele la Suceava

pdl-banner     Peste 30.000 de membri ai PDL din judeţele regiunii de nord-est sunt aşteptaţi, sâmbătă, să voteze candidatul partidului pentru funcţia de preşedinte al României.

Până vineri, cei trei candidaţi înscrişi în cursă, Cătălin Predoiu, Simona Creţu şi Gheorghe Falcă, vor prezenta, în faţa organizaţiilor judeţene, proiectul pe care îl propun.

Proiectul de ţară a fost prezentat, ieri, în faţa membrilor PDL din judeţele Bacău şi Neamţ, astăzi în faţa organizaţiilor Suceava şi Botoşani, iar mâine la Iaşi şi Vaslui.

În judeţul Suceava, unde urmează să participe la vot aproximativ 9.000 de membri PDL, vor fi organizate 7 secţii de votare.

Preşedinţii secţiilor de votare sunt membri ai Biroului Permanent Naţional, ei urmând să aducă de la sediul central al partidului, atât listele electorale realizate în conformitate cu datele din registrul de evidenţă a membrilor, cât şi buletinele de vot.

În cadrul desemnării candidatului PDL pentru Preşedinţia României, procesul de votare se va desfăşura sâmbătă, între orele 9.00 – 17.00, iar după închiderea urnelor, se vor număra voturile obţinute de fiecare candidat, rezultatele fiind transmise la cancelaria partidului.

comments

comments




Leave a Reply

avatar