full screen background image

Băsescu participă la Summit-ul PPE şi la Reuniunea Consiliului European

Traian-Basescu2     Preşedintele Traian Băsescu va participa, joi şi vineri, la Bruxelles, la Summitul Partidului Popular European şi la Reuniunea Consiliului European.Joi, la ora 9.45, preşedintele va susţine o declaraţie de presă pe Aeroportul Internaţional “Henri Coandă” din Otopeni, la Salonul oficial, după care va pleca spre Bruxelles, unde la ora 13.55 (ora României), la Meise, la Castelul Bouchout – Grădina Botanică Naţională a Belgiei – are programată participarea la Summitul Partidului Popular European, informează Administrația Prezidențială.

Preşedintele Băsescu participă, de obicei, la Summit-urile PPE care preced reuniunile Consiliului European.

Traian Băsescu va participa la ora 18.00 (ora României), la Reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, iar de la ora 18.50 la prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European.

Joi seară, la ora 21.15 (ora României), preşedintele are programată participare la Dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern.

Preşedintele are programată, vineri, de la ora 11.00 (ora României), participarea la Cea de-a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, iar de la ora 13.45 (ora României), va susţine o declaraţie de presă.

comments

comments




Leave a Reply

avatar