full screen background image

2,5 kg de cannabis confiscate de poliţişti, la Vatra Dornei

spune-nu-drogurilor2     Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată – Serviciul Teritorial Suceava, împreună cu  ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceava, au procedat, ieri, la depistarea în flagrant pe raza mun. Vatra Dornei a învinuitului Gheorghiţă C., având asupra sa cantitatea de 2,5 Kg de cannabis, in vederea comercializării,  procurată cu ajutorul învinuitului Florin L.

Prin rezoluţia procurorului din data de 24 octombrie, s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de cei doi, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “introducerea în ţară de droguri de risc, fără drept”, faptă prev. şi ped. de art. 3 al. 2 din Legea nr. 143/2000, modificată şi completată şi “trafic de droguri de risc, faptă prev. şi ped. de art. 2  al. 1 din Legea 143/2000, modificată şi completată, cu aplicarea art 33 lit a Cod penal.

În cursul lunii octombrie 2013, cei doi au introdus fără drept în ţară, din Belgia, cantitatea de 2,5 kg de cannabis, pe care au pus-o în vânzare, învinuitul Gheorghiţă  C.  fiind surprins în flagrant, în timp ce transporta drogurile din mun. Fălticeni spre mun. Cluj, în scopul vânzării, cu autoturismul învinuitului Florin L.

În cauză,  azi  dimineaţă, au fost  efectuate patru percheziţii domiciliare pe raza municipiului Fălticeni şi au fost puse în executare patru mandate de aducere.

Suportul specializat a fost asigurat de către S.R.I.- Direcția Județeană Suceava, Direcţia Operaţiuni Speciale – SOS Suceava si Direcţia de Informaţii si Protecţie Internă – Biroul Zonal de Supraveghere Operativă şi Investigaţii Suceava.

comments

comments




Leave a Reply

avatar