full screen background image

Suceava a primit 1.323.000 de lei pentru modernizarea a 2 drumuri judeţene

Drum-cu-gropi     În vederea implementării Programului Naţional de Dezvoltare Locală, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice a comunicat suma alocată judeţului Suceava pentru finanţarea obiectivelor incluse în Subprogramul “Infrastructură la nivel judeţean”.

În domeniul reabilitare/modernizare a drumurilor judeţene, suma primită a fost suplimentată cu 1.323.000 de lei, defalcată astfel:

– Asfaltare DJ 176, Vama – Vatra Moldoviţei, km 2+000-8+000, judeţul Suceava – 532.090 de lei;

– Modernizare DJ 209H, Baia – Cornu Luncii, km 7+000-11+300, judeţul Suceava – 790.910 de lei.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Ioan Nechifor, a declarat că aceste două proiecte sunt prioritare pentru dezvoltarea unei reţele de drumuri judeţene.

“Este o investiţie importantă şi prioritară deoarece obiectivul nostru este de a dezvolta o reţea de drumuri judeţene pentru  Suceava astfel încât să nu mai vorbim de drumuri pietruite, aflate într-o stare necorespunzătoare, rudimentară. Sunt convins că prin realizarea acestor două proiecte vom duce rețeaua de drumuri judeţene într-un cadru normal de dezvoltare astfel încât sucevenii, şi nu numai, să poată circula decent.” a declarat Nechifor.

comments

comments




Leave a Reply

avatar