full screen background image

Sancţionaţi la buget dacă nu îşi achită contribuţia la proiectul pentru deşeuri

groapa de gunoi    Preşedintele Consiliului Judeţean i-a tras de urechi pe  primarii care nu şi-au achitat contribuţiile la proiectul Sistemul de management integrat al deşeurilor.

Fără a nominaliza, el a precizat că se înregistrează datorii chiar şi din anii trecuţi.

Contractul, în valoare echivalentă de 11 milioane de euro, pentru închiderea depozitelor urbane din  judeţ a revenit asocierii SUCT Suceava – AGLOMANCHA  IMPRESA Spania – CONSUL ABC Iaşi, iar termenul de finalizare este sfârşitul anului 2015.

În întreg judeţul se vor închide 7 depozite de gunoi neconforme din Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Gura Humorului, Siret, Vatra Dornei şi Câmpulung Moldovenesc, după cum spune preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor.

Nechifor: “Mai am răbdare, nu e o problemă, dar nu cred că e corect, pentru că e un proiect care ne vizează pe toţi. Dacă nu reuşim să închidem acest proiect şi din punct de vedere financiar, va fi complicat. O să mă uit foarte atent la cei care şi-au achitat datoriile, iar pentru cei care nu şi le-au achitat trebuie să vedem cum facem. Asta e viaţa. Trebuie să găsim şi o formulă de presiune coercitivă pentru a ne înţelege.”

comments

comments




Leave a Reply

avatar