full screen background image

Nelly crede că Miley Cyrus este noua Madonna

Miley Cyrus     Nelly crede că Miley Cyrus îi calcă pe urme Madonnei, oferind publicului o nouă versiune a idolului pop. Rapper-ul american a ajuns să o cunoască mai bine pe artistă după colaborarea pentru piesa “4×4” de pe albumul “Bangerz”.
“Miley Cyrus este extrem de talentată. Este tânără și ambițioasă și vrea să facă lucrurile în felul ei. Madonna a ajuns unde este urmându-și instinctul, astăzi find recunoscută drept una dintre cele mai bune artiste din toate timpurile”, a declarat Nelly într-un interviu.
Opinia rapper-ului american este susținută de istoricul hiturilor Madonnei și a carierei sale, ce abundă în apariții controversate. Începând cu “Like A Virgin“, lansat în 1984, și continuând cu “Like A Prayer“, “Vogue“, “Material Girl“, fiecare piesă a implicat promovarea sexualitatății. După multă muncă, creativitate și o echipă de management inspirată, Madonna a ajuns în Cartea Recordurilor pentru vânzări de peste 300 de milioane de albume în întreaga lume.
Luând în considerare că Miley Cyrus conduce topurile din UK cu albumul “Bangerz” și hitul “Wrecking Ball“, totul pornind de la apariția sa la VMA 2013, am putea înțelege destul de ușor de ce crede NellyMiley este noua Madonna.
“Trebuie să fii constant în atenția publicului. Trebuie să fii văzut peste tot, să asiguri titlurile ziarelor. Eu nu am mai lansat un album de trei ani. În zilele noastre nu poți lipsi din atenția mediatică mai mult de trei luni”, a adăugat Nelly, dorind să sublinieze că ceea ce face Miley acum este ceea ce se cere pe piață.
Nelly a avut prilejul de a cunoaște pe Miley Cyrus înainte de explozia mediatică de anul acesta. Cei doi au înregistrat împreună piesa ”4×4“, inclusă pe albumul ”Bangerz” .

comments

comments




Leave a Reply

avatar