full screen background image

Bunuri de 10.000 de euro, furate dintr-o casă în construcţie din Vicovu de Sus

flex     Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată, de Laura R., de 24 de ani, localnică, despre faptul că Ioan P., de 25 de ani, localnic, i-a sustras, din locuința aflată în construcţie, mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că ieri, în jurul orei 15.30, reclamanta s-a deplasat la locuință pentru a lua unele lucruri, ocazie cu care a observat că din curte a demarat un autoturism, înmatriculat în Anglia.

La volanul maşinii se afla Ioan P., pe care-l cunoștea, pe scaunul din stânga față se mai afla o persoană necunoscută, iar printre scaune erau gențile cu lucruri.

Astfel, autorii faptei au pătruns în locuință prin forțarea ușii de tip termopan și au sustras 6 drujbe, 7 sau 8 flexuri, două generatoare electrice, 3 mașini de tuns iarba, 3 truse de scule și un hidrofor, bunuri ce aparțin fratelui reclamantei, care momentan este plecat în străinătate, valoarea acestora fiind de circa 10.000 de euro.

Cercetările sunt continuate față de Ioan P., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în vederea stabilirii cu exactitatea a împrejurărilor producerii faptei și identificarea celorlalte persoane implicate în furt, urmând să se dispună procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar