full screen background image

TAROM introduce ruta Bucureşti-Geneva în programul de iarnă

tarom2     Compania TAROM introduce, în programul de iarnă, din 26 noiembrie, zborurile directe Bucureşti – Geneva – Bucureşti, cu preţuri de la 99 de euro pentru biletele dus-întors, cu toate taxele incluse, au anunţat, luni, reprezentanţi ai operatorului aerian.

Zborurile vor fi operate în zilele de marţi, plecare 8,10 Bucureşti, sosire 9,55 Geneva şi 10,40 plecare din Geneva şi 14,15 sosire la Bucureşti.

De asemenea, vor fi zboruri sâmbăta, cu decolare la 13,35 din Bucureşti şi aterizare la 15,20 la Geneva şi retur din Geneva, cu decolare la 16,10 şi aterizare la 19,45 la Bucureşti.

‘TAROM este singura companie aeriană care operează zboruri directe Bucureşti-Geneva, ce au incluse în preţul biletelor de avion un bagaj de cală de 23 de kg, plus un bagaj de mână de 10 kg, servicii de catering şi servicii de check-in, fără ca pasagerii să fie nevoiţi să plătească taxe suplimentare. De asemenea, pe durata orarului de iarnă, transportul echipamentului de schi, având greutatea maximă de 23 de kg, este gratuit. Această cursă a fost deschisă la cererea pasagerilor şi de aceea doresc să le mulţumesc că aleg servicii de calitate şi să-i asigur şi de acum încolo de tot suportul TAROM. Acesta este şi motivul pentru care preţul de la care pornesc tarifele pe această rută este atât de mic’, arată Christian Heinzmann, CEO and Accountable Manager, într-un comunicat remis AGERPRES.

Tot în orarul de iarnă 2013-2014, TAROM măreşte frecvenţele pe destinaţiile Belgrad (7 curse pe săptămână), Viena (16 curse pe săptămână), Sofia (11 curse pe săptămână), Chişinău (15 curse pe săptămână) şi Dublin (4 curse pe săptămână).

comments

comments




Leave a Reply

avatar