full screen background image

Minor înjunghiat la o înmormântare, la Gura Humorului

SpitaluldinGura Humorului     Ieri, în jurul orei 13.51, Poliţia oraşului Gura Humorului a fost sesizată despre faptul că, în apropiere de Policlinica din localitate, este agresată o persoană.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, în cursul zilei, R.C., de 16 ani, din comuna Păltinoasa, împreună cu fratele său, se aflau la o înmormântare în Gura Humorului, unde așteptau să primească de pomană și să meargă la praznic.

Pe timpul însoțirii cortegiului funerar, între R.C. și Vasile B., de 57 de ani, din oraşul Gura Humorului, a avut loc un conflict spontan, moment în care Vasile B. l-a înțepat o singură dată, în spate, pe minor, cu un cuțit, după care a fugit din acel loc.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță, care a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Orășenesc Gura Humorului, unde a i s-au acordat îngrijiri medicale.

Vasile B. a fost identificat și audiat cu privire la comiterea faptei, în cauză întocmindu-se un dosar de cercetare penală.

În cauză se efectuează cercetări față de Vasile B., pentru săvârșirea infracțiunilor de “lovire sau alte violențe” și “portul fără drept al cuțitului în locuri și împrejurări în care s-ar putea primejdui viața sau integritatea corporală a persoanelor”.

comments

comments




Leave a Reply

avatar