full screen background image

Carnaval de HALLOWEEN, pe 26 octombrie, la Shopping City Suceava

Halloween     Shopping City Suceava, organizează sâmbătă, 26 octombrie 2013, începând cu ora 16:00, un “CARNAVAL DE HALLOWEEN”.

Timp de câteva ore, copiii sunt invitaţi să participe la un spectacol senzaţional cu Magicianul Augustin,  care le va dezvălui o serie din trucurile de magie şi se va distra alături de ei în cadrul activităţilor pregătite cu ocazia sărbătorii de Halloween: facepainting, ateliere de sculptat şi colorat dovleci.

Pe parcursul carnavalului, pe zona de food, se vor desfăşura numeroase concursuri, printre care şi « Cel mai interesant dovleac », concurs pentru care micuţii sunt invitaţi să aducă un dovleac gata decorat sau să participe la atelierul de sculptat dovleci.

De altfel, cele mai spectaculoase costume şi cele mai înfricoşătoare măşti vor fi premiate de către partenerii evenimentului.

Câştigătorii vor primi vouchere de cumpărături şi premii din partea Shopping City Suceava, Carrefour, Media Galaxy, New Yorker, Leonardo, Alexandria Librării, Takko Fashion, Optic Land, Evel Mod, Salon D`Anais, Animax, dar şi un premiu surpriză din partea magicianului Augustin.

Magicianul Augustin va susţine un program senzaţional de iluzionism cu numere de levitaţie de obiecte, precum şi momente interactive în care spectatorii vor deveni ei înşişi magicieni.

Augustin va prezenta un curs de trucuri explicate special dedicat copiilor.
Magicianul Augustin face parte din Asociaţia Magicienilor şi Iluzioniştilor din România şi a fost premiat în anul 2009 cu trofeul asociaţiei.

Reamintim că, în perioada 16 octombrie – 2 noiembrie 2013, Shopping City Suceava oferă „300 dimineţi călduroase” celor mai fideli clienţi care păşesc pragul centrului comercial, invitându-i să-şi înceapă ziua cu o ceaşcă fierbinte de ceai pregătită cu unul din cele 300 de fierbătoare electrice puse în joc în cadrul campaniei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar