full screen background image

Nechifor, nemulţimit de activitatea Inspectoratului Şcolar

nechifor 3     Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a adresat, astăzi, o serie de critici inspectorului şcolar general Gheorghe Lazăr, referitoare la slaba implicare în gestionarea problemelor din acest sector.

La reuniunea anuală cu directorii de şcoli din judeţ, Nechifor s-a arătat nemulţumit că raportul inspectorului şef nu a conţinut nici un element referitor la măsurile luate pentru creşterea unităţilor autorizate sanitar, în condiţiile în care doar un sfert dintre cele 841 de instituţii deţin asemenea acte.

“Dacă ne lăudăm tot timpul, nu cred că e bine, mai sunt multe de făcut. Dăm prost în statistici pentru o serie de investiţii minime şi pentru lipsă de voinţă”, a precizat Nechifor.

El a cerut o implicare mai mare şi în stabilirea de legături cu şcolile din regiunile cu care Consiliul Judeţean are stabilite 10 parteneriate de colaborare.

Nechifor a conchis că schimburile de elevi şi cadre didactice trebuie intensificate, propunând reînfiinţarea taberei de la Bucşoaia, închisă în urmă cu câţiva ani din cauză că Primăria locală nu a mai putut asigura finanţarea.

comments

comments




Leave a Reply

avatar