full screen background image

Lovit pe trecerea de pietoni şi proiectat pe o altă maşină, la Dorna

treceredepietoni     Ieri după amiază, în jurul orei 17.25, în municipiul Vatra Dornei, Mykhailo L., de 23 de ani, posesor al permisului de conducere pentru categoriile “A, B, C, D şi E”, conducea autoturismul, pe strada Mihai Eminescu.

La trecerea pentru pietoni din intersecţia cu strada Vasile Liţu, nu a acordat prioritate de trecere lui Ioan L., de 55 de ani, din Vatra Dornei, care s-a angajat în traversarea drumului public pe marcajul trecerii pentru pietoni.

Pietonul a fost lovit şi proiectat pe sensul opus, pe parbrizul autoturismului condus de Simion  M., de 29 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, care era oprit la trecerea pentru pietoni.

În urma accidentului, a rezultat rănirea pietonului Ioan L., care a fost transportat la Spitalul Municipal Vatra Dornei, fiind transferat, ulterior, la Spitalul de Urgenţă “Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava.

Atât conducătorii auto, cât şi pietonul, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care li s-au recoltat şi probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar