full screen background image

Bunuri de 4.000 de lei, confiscate dintr-o autoutilitară, la Salcea

galeata     Ieri noapte, în jurul orei 23.40, o patrulă din cadrul Poliției orașului Salcea și a Postului de poliție Dumbrăveni, aflate în exercitare atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control pe DN 29, pe raza localității Dumbrăveni, autoutilitara condusă de Mihai R., de 46 de ani, din municipiul Suceava.

Cu ocazia controlului efectuat în interiorul autovehiculului, au fost identificate mai multe bunuri (aragaze şi găleţi) de proveniență ucraineană și turcească pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de proveniență.

Poliţiştii au procedat la conducerea autoutilitarei și a conducătorului auto la sediul Postului de poliție unde bunurile, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

Față de conducătorul auto Mihai R., care a declarat că bunurile îi aparțin, s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă, în cuantum de 1.000 de lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

comments

comments




Leave a Reply

avatar