full screen background image

Balan cere Comisie de anchetă a activităţii de la “Termica”

balan 2     Deputatul PDL, Ioan Balan, preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, cere formarea unei Comisii de anchetă privind activitatea societăţii “Termica”.

“Am luat hotărârea să cerem formarea unei Comisii de anchetă a activităţii de la Termica. Aud politicieni care sunt la putere şi susţin că nu au treabî cu ce se întâmplă la Termica, dar au dovezi. Îi somez public pe acei politicieni să meargă cu dovezile şi informaţiile la DNA. E vorba de lideri locali care spun asta. Cu siguranţă şi Băişanu e unul dintre cei care susţin că au dovezi. Dacă ştie cineva de lucruri necurate şi afaceri ilicite, chiar daca sunt implicate personalităţi publice, să le facă publice la instituţiile abilitate ale statului.”, a declarat, azi, Balan, într-o conferinţă de presă.

Balan a spus că oamenii vin la cabinetul lui şi îi spun că unii lideri ai PNL susţin o anumită firmă de insolvenţă şi favorizează la plată unele firme care au aprovizionat cu cărbune societatea de termoficare.

Liderul democrat – liberal crede că problema cea mai mare e cu datoriile cetăţenilor către “Termica”, pentru că “dacă vrem ca oamenii să platească, trebuie să le demonstrăm că sumele de plată sunt corecte şi adevărate”.

“Nu poţi să spui că acolo sunt lucruri de neacceptat, dar să ai pretenţia ca oamenii să plateasca, direct şi indirect. Comisia de ancheta trebuie să lamurească toate aspectele. Să raspunda şi la întrebarea cum s-a ajuns la acele datorii, pe care Termica le cere să fie recunoscute”, a încheiat Balan.

comments

comments




Leave a Reply

avatar