full screen background image

Primăria suceveană nu are bani pentru distribuţia agentului termic

calorifer     Conducerea Primăriei sucevene va organiza o licitaţie pentru atribuirea distribuţiei agentului termic, deoarece nu deţine fondurile necesare.

Activitatea prestată în prezent de Termica este în atenţia administratorilor judiciari, care au solicitat imperativ preluarea de către municipalitate a transportului şi distribuţiei.

Primarul Ion Lungu declară că “singura variantă valabilă” este licitarea serviciului, unul dintre punctele stipulate clar urmând să fie introducerea contractelor individuale.

Lungu: “Acum, nu ai o colaborare directă cu beneficiarul final, nu poţi să te adresezi direct în instanţă atunci când beneficiarul final nu plăteşte. Astfel apar aceste situaţii de inechitate, când cei care sunt cu plata la zi nu pot beneficia de căldură. Primăria nu are capacitatea administrativă, şi nici profesională, să facă această activitate. De aceea, vom delega acest serviciu, vom face o licitaţie. De fapt îl preluăm la Primărie şi îl delegăm, pe caz de forţă majoră, unui operator, până la finalizarea licitaţiei.”

Lungu a mai adăugat că licenţa deţinută de Termica pentru transport şi distribuţie expiră în vara anului viitor.

comments

comments
Leave a Reply

avatar

Notă de informare privind protecţia datelor personale

Acceseaza