full screen background image

Basistul U2 a dezvăluit detalii despre noul album

U2     Basistul trupei U2, Adam Clayton, a dezvăluit recent detalii despre piesele ce vor fi incluse pe următorul album al trupei. Într-un interviu acordat zilele trecute unui post de radio din Irlanda, acesta a anunțat că setlistul discului va cuprinde 12 melodii și că ar putea fi lansat la începutul lui 2014.
La doar câteva zile de la interviul acordat de Bono lui David Letterman, Adam Clayton revine cu noi detalii despre albumul intitulat provizoriu “10 Reasons to Exist“. Basistul U2 a povestit recent unui post de radio irlandez că noul disc va include 12 piese, la care încă se lucrează.
“Încă lucrăm la el. Sperăm să fie gata foarte, foarte curând. Și va fi lansat…cel mai probabil…cândva la începutul anului viitor. Suntem foarte entuziasmați de melodiile pe care le avem acum. Nu sunt finalizate totuși, deci nu știm încă pe care dintre ele le vom alege. (…) Cred că piesele se întorc la vechiul sound U2, dar cu ceva mai multă maturitate. (…) Momentan încă suntem în studio. Încercăm să facem ca cele 12 piese să sune cât se poate de bine până în noiembrie, pentru a ne putea bucura de Crăciun.”
Noul disc vine după o pauză de patru ani și este produs de britanicul Danger Mouse, cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca Beck, Gorillaz sau Norah Jones. După lansare, U2 va pleca într-un turneu de promovare, existând șanse mari să-i vedem și în România.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar