full screen background image

Autoturism distrus cu toporul în urma unui conflict, la Vatra Dornei

topor 1     I.P.J. Suceava a fost sesizat, prin “S.N.U.A.U. 112”, despre producerea unui scandal pe o stradă din municipiul Vatra Dornei.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că, la 15 octombrie, în jurul orei 19.00, Tiberiu S., de 26 de ani, şi Sorin P., ambii din municipiul Vatra Dornei, se aflau pe strada Schitului din localitate, deplasându-se cu o autoutilitară.

Cu această ocazie, l-au observat și apoi s-au întâlnit, în zona unui bar, cu G.M., de 15 ani, localnic, persoană cu care au avut un conflict mai vechi.

În urma unor discuții contradictorii, minorul l-a sunat pe soțul mamei lui, Răzvan C., de 44 de ani, localnic, solicitându-i sprijin.

Sosit la faţa locului, Răzvan C., fiind băut şi recalcitrant, a fost lovit de Tiberiu S., în zona frunţii, moment în care minorul G.M. a luat un topor dintr-o curte din apropiere, distrugând geamurile laterale dreapta de la autoutilitară.

Cei implicaţi în scandal au fost conduși la sediul Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

Răzvan C. şi G.M. au declarat că se vor adresa medicului legist, în vederea obţinerii de certificate medico-legale pentru lovirile suferite, însă cei doi nu prezentau urme vizibile de violenţă.

Faţă de Tiberiu S. se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, în dauna părţilor vătămate G.M. și Răzvan C., iar faţă de G.M., sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.

comments

comments




Leave a Reply

avatar