full screen background image

Se culeg roadele la “Serbările Toamnei Bucovinene”

produs     Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Shopping City Suceava, Consiliul Județean Suceava, Direcția pentru Agricultură Suceava și Asociația Produs în Bucovina, organizează, în perioada 18-20 octombrie, “Serbările Toamnei Bucovinene”, în parcarea Shopping City Suceava.

Pentru a sărbători recolta acestui an, participanții au pregătit cele mai gustoase bucate românești – Balmoş, păstrăv în cobză, brânză de burduf în coajă de brad, pastramă de berbecuț, prăjituri de casă, cotlet haiducesc, toate udate din belșug cu must, țuică și pălincă, preparate special pentru acest eveniment.

Timp de 3 zile, producători și agricultori din toate colțurile țării vă așteaptă cu cele mai gustoase şi mai sănătoase produse ce vor face deliciul oricărui degustător.

Produsele tradiţionale, precum cununa bucovineană din muşchi, cârnaţii de casă, caltaboşii, cârnăciorii de oaie, cârnaţii ardeleneşti, costiţa afumată, slănina afumată, şunculiţa ţărănească, toba, cârnaţii ţărăneşti, muşchiuleţul de porc, pastrama de vită sau cea de oaie, caş, urdă, brânză de burduf, brânza de putină, caş de oaiea fumat, caşcaval, telemea, cozonaci de casă, ciocolată de casă, plăcinte,  dulciuri de casă naturale, poale-n brâu, prăjituri de casă, cornuleţe cu magiun, torturi tradiţionale le vor face cu ochiul cumpărătorilor.

Vizitatorii vor putea achiziţiona ceaiuri, tincturi, siropuri, alifii, produse bio, pernuţe terapeutice, comprese, săculeţi cu plante, suplimente nutritive, condimente bio, produse apicole, dar şi dulceaţă de trandafiri, de gutui, de afine, de merişoare, de nuci verzi, de agrişe, de cireşe amare, sirop de brad, de păpădie, de cireşe amare sau căpşuni, murături, zacuscă și multe altele.

Atmosfera de petrecere va fi întreţinută de renumiţi rapsozi populari, precum și de multe alte tinere talente ale muzicii populare bucovinene.

comments

comments




Leave a Reply

avatar