full screen background image

Dosarul Transferurilor, din nou pe masa judecătorilor

dosarul transferurilor     Gheorghe Popescu, George Copos şi Mihai Stoica ajung astăzi, din nou, în faţa judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti.

Termenul anterior a fost pe 7 octombrie, dată la care, la proces, s-au prezentat Ioan Becali, Victor Becali, George Copos, Cristian Borcea, Mihai Stoica şi Gheorghe Popescu, dintre oamenii de fotbal acuzaţi lipsind Jean Pădureanu şi Gheorghe Nețoiu.

Jean Pădureanu şi George Copos au depus o solicitare de acordare a unui nou termen, pentru că nu au putut fi reprezentaţi de apărători. În plus, George Copos şi Cristian Borcea nu au avut la ei acte de identitate.

Inculpații sunt acuzaţi că au transferat ilegal 12 fotbalişti români, către echipe din străinătate, transferuri făcute în perioada 1999 – 2005.

La 20 mai, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis să trimită dosarul transferurilor de jucători, pentru rejudecare, la Curtea de Apel Bucureşti, instanţă care, în noiembrie 2012, a dispus pedepse între trei şi opt ani de închisoare cu executare sau cu suspendare pentru cei opt oameni de fotbal judecaţi pentru înşelăciune.

Cea mai mare pedeapsă a primit-o impresarul Ioan Becali, respectiv 8 ani de închisoare.

comments

comments




Leave a Reply

avatar