full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

POLITIST     Ieri dimineaţă, în jurul orei 08.30, pe DJ 176, în comuna Moldoviţa, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de Constantin B., de 64 de ani, localnic, care nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
I s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

La ora 22.35, un echipaj de poliție rutieră din cadrul Poliției municipiului Fălticeni, în timp ce executa serviciul de control a traficului rutier pe str. Nicolae Beldiceanu, a oprit pentru control autoturismul condus de Constantin G., de 24 de ani, localnic, posesor al permisul de conducere categoriile “BE, CE”.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce suspendat, pe o perioadă de 30 de zile.
I s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

Azi noapte, la ora 01.20, pe str. Barbu Lăutaru, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un  echipaj de poliție rutieră a oprit pentru control autoturismul condus de Gheorghe H., de 26 de ani, din comuna Breaza, posesor al permisului de conducere categoria “B”.
Fiind testat cu aparat etilotest, a rezultat o concentrație alcoolică în valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge.
În urma verificării în bazele de date, s-a constatat că numerele de înmatriculare provizorii ale autoturismului sunt expirate din 21 septembrie.
I s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

La ora 02.10, un echipaj din cadrul Biroul Rutier Suceava, în timp ce efectua serviciul de patrulare pe B-dul George Enescu, a oprit pentru control autoturismul condus de Ioan Ţ., de 21 de ani, din comuna Vicovu de Jos, posesor al permisului de conducere categoria “B”.
Întrucât acesta emana un miros puternic de băuturi alcoolice, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
I s-a întocmit dosar penal, care va fi soluţionat procedural.

comments

comments




Leave a Reply

avatar