full screen background image

Universitatea – Dinamo, sâmbătă, de la ora 17, în sala LPS

handbal conf     Sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 17, în sala de sport a LPS, CS Universitatea Suceava va primi vizita echipei Dinamo Bucureşti, într-un meci contând pentru etapa a VI-a a Ligii Naţionale de handbal masculin.

În conferinţa de presă care a avut loc astăzi, antrenorul sucevenilor, Răzvan Bernicu, a recunoscut că bucureştenii sunt favoriţii meciului de sâmbătă, dar speră ca “studenţii” să se impună prin dăruire.

Bernicu: “Dinamo are un lot mai numeros şi mai valoros decât cel al Reşiţei, acolo unde noi am câştigat. Eu privesc cu optimism acest meci, pentru că mă bazez pe dăruirea băieţilor, pe dorinţa lor de afirmare. Bucureştenii pleacă drept favoriţi, pentru că noi suntem o echipă încă în formare, dar creştem de la meci la meci, şi, cred că din returul campionatului, vom putea să ne confirmăm valoarea.”

Bernicu a anunţat că lotul sucevenilor nu se confruntă cu probleme de sănătate, micile accidentări din meciul cu Reşiţa putând fi rezolvate până în ziua meciului.

Antrenorul sucevenilor speră că spectatorii vor veni în număr cât mai mare la meci: “Aşteptăm un public cât mai numeros la sală, pentru că băieţii au nevoie de susţinere.”

După primele cinci etape, CS Universitatea ocupă locul 11 în clasament, cu 3 puncte, în timp ce Dinamo, neînvinsă, se află pe locul 5, cu 11 puncte.

handbal sv 1

comments

comments




Leave a Reply

avatar