full screen background image

Bărbat de 66 de ani acuzat de şantaj şi distribuire de materiale obscene

santaj 3     Pe data de 1 octombrie, o tânără de 19 ani, din Rădăuți, a solicitat efectuarea de cercetări față de Constantin C., de 66 de ani, din aceeaşi localitate, întrucât bărbatul o șantajează prin distribuirea de materiale obscene cu aceasta.

Din declarațiile femeii, rezultă că aceasta a început o relație de concubinaj cu  Constantin C. în anul 2012, relație care s-a terminat în vara anului 2013, datorită unor neînțelegeri.

De atunci, Constantin C. a sunat-o de mai multe ori și a amenințat-o că va distribui fotografii și filme compromițătoare, cu aceasta în poziții obscene, dacă nu se împacă și întoarce la domiciliul său.

Au fost administrate probe cu privire la infracțiunile de șantaj și distribuire de materiale obscene, conform art. 194 alin. 1 și 2 și art. 325 Cod Penal, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a confirmat începerea urmăririi penale împotriva acestuia.

Pe 8 octombrie, Judecătoria Rădăuți a emis autorizația de percheziție domiciliară și, în cursul zilei ieri, în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Rădăuţi, cu sprijinul lucrătorilor BCCO, a fost efectuată o percheziție la domiciliul învinuitului C. Constantin.

Cu această ocazie, au fost ridicate de la domiciliul său câteva sute de DVD-uri, douăzeci de carduri de memorie, fotografii, două laptopuri, o cameră de filmat clasică, o minicameră de filmat, telefoane mobile, cartele telefonice, pe care găsesc stocate imagini și filme înregistrate de acesta și unele preluate de pe canale de televiziune de profil.

În cauză urmează să se efectueze şi o percheziție informatică asupra bunurilor ridicate.

În continuare cercetările sunt desfăşurate de către poliţiştii Biroului Investigații Criminale cu învinuitul în stare de libertate,în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale.

 

comments

comments




Leave a Reply

avatar