full screen background image

Pasager într-o maşină condusă de un şofer băut, grav rănit după un accident

accident     Ieri noapte, în jurul orei 23.05, pe DN 17 A, în interiorul localității Marginea, Constantin J., de 41 de ani, din localitate, posesor al permisului de conducere pentru categoriile “AM, B1 şi B”, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depășirea unui vehicul cu tracțiune animală, condus de Ilie B., de 39 de ani, localnic.

În acest timp, din sens opus circula autoturismul condus de Ioan V., de 54 de ani, din comuna Marginea.

Datorita nepăstrării distanței, Constantin J. a intrat în coliziune laterală cu vehiculul cu tracţiune animală și în coliziune frontală cu autoturismul condus de Ioan V.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a lui Gheorghe M., de 33 de ani, din comuna Marginea, pasager în autoturismul condus de Constantin J.

Conducătorii auto și conducătorul atelajului hipo au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru Constantin J., iar în cazul celuilalt conducător auto şi a conducătorului de atelaj, rezultatele au fost negative, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments




Leave a Reply

avatar