full screen background image

Oale, găleţi şi lighene, confiscate de poliţiştii din Vicovu de Sus

oale     Ieri, în cadrul unei acțiuni organizate la nivelul Poliției orașului Vicovu de Sus, în cooperare cu structurile de jandarmi, pe linia prevenirii și combaterii faptelor de comerț ilicit și furt, au fost identificați în trafic Sorin V., de 32 de ani, Luminița V., de 31 de ani, Traian V., de 40 de ani și Ana V., de 38 de ani, toţi din judeţul Sălaj, care se deplasau cu un autoturism, condus de Sorin V., și care efectuau acte de comerț ambulant cu produse alimentare și casnice în alte locuri decât cele autorizate de primării.

În cauză, s-a procedat la sancționarea contravențională a lui Sorin V., conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, iar bunurile oferite spre comercializare au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, au fost identificați și Ioan C., de 28 de ani, Ileana C., de 28 de ani, Sabina C., de 32 de ani, și Marcu R., de 29 de ani, toţi din judeţul Sălaj, care se deplasau cu un autoturism, condus de Ioan C., și care efectuau, de asemenea, acte de comerț ambulant cu produse alimentare și casnice în alte locuri decât cele autorizate de primării.

S-a procedat la sancționarea contravențională a lui Ioan C., conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 1.500 de lei, bunurile oferite spre comercializare au fost ridicate în vederea confiscării, iar Ileana C. a fost sancționată contravențional, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, cu amendă în valoare de 400 de lei.

Bunurile confiscate (262 de oale, 56 de găleţi, 7 lighene şi 50 de litri de ulei), în valoare totală de 6.800 de lei, au fost confiscate și depuse la camera de corpuri delicte din cadrul Poliției municipiului Rădăuți.

comments

comments




Leave a Reply

avatar